Over langdurige liefde.

Hoe vind ik een partner die bij mij past EN bij mij blijft!

Na mijn bijna twintig jarige huwelijk en scheiding heb ik een enorme stortbak aan relaties gehad maar ze duurden nooit lang. De geweldige ontdekking daarna was dat ik verkeerd heb gezocht. Zo makkelijk is het: weet wat je zoekt, durf alleen daar voor te gaan en weersta de verlokkingen van prachtige mensen maar die niet bij je zullen blijven. Ontmoet de liefde van je leven omdat je weet waar je die vindt en wordt dan eenvoudig gelukkig. Hoe?

Het zal je wel weer niet verbazen: ik heb zo’n vier meter boeken over het onderwerp gelezen. Na al die inspanningen (wat was dat prachtig, bijna elke bladzijde!) heb ik een model ontdekt en dat toegepast op inmiddels heel veel mensen. En die zijn gelukkig nu! Hoe Amerikaans klinkt dit, he. Ik heb inmiddels ook mijn vrouw zo gevonden en in al die (nu inmiddels een kleine negen jaar) ben ik nog nooit zo gelukkig geweest.

Waarom heb ik haar niet eerder gevonden? Heel eenvoudig: ik zocht verkeerd en ik had een verkeerd beeld van de vrouw die bij mij paste. Mijn gevonden model maakte mij pijnlijk duidelijk dat mijn huwelijkspartner ook helemaal niet goed bij mij paste. Je mag nooit zeggen dat twintig jaar zijn weggegooid. Dat is niet fraai! Maar als ik jou kan helpen met zoeken en vinden, dan is dat een cadeau. Ik zal niet jaloers zijn op je als je hem of haar sneller vindt dan ik dat deed pas na een kleine 60 jaar!!!

Hieronder staan wat voorbeeld blogs. Klik en lees: