Over contact en wie ik ben.

Wie is Rik Roelfzema?

Rik studeerde in Nijmegen filosofie, maatschappijgeschiedenis, vergelijkende godsdienstwetenschappen, culturele antropologie en [in Buffalo USA] creativiteitstechnieken. Schreef zeer uiteenlopende artikelen in kranten / tijdschriften over popmuziek, architectuur, industrieel design, ethiek, huisinrichting, merkenmanagement en de periode 1940-1945.

Op internet wordt hij gerekend tot een van de vier bekendste flirtcoaches van Nederland. Naar aanleiding daarvan maakte hij korte televisieonderdelen over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Tevens begeleidt hij mensen die hun relatie nieuw elan willen geven. Lezingen over liefde, het zoeken en vinden van een goede relatie zijn een logisch gevolg.

Geruime tijd doceert hij psychologie, trendwatching, beleveniscommunicatie, gesprekstechnieken, creativiteitstechnieken en techniekfilosofie [robotica] aan onderwijsinstellingen in Rotterdam en Den Haag.

Om meer te weten over de lezingen en artikelen, klik dan op “Alles over mijn publicaties’ en ‘Alles over bijzondere onderwerpen’.

Rik zag het levenslicht in Hilversum op 8 april 1954. Hij woont in Rotterdam en is bereikbaar via email, te weten d.roelfzema@upcmail.nl of rikroelfzema@gmail.com of telefonisch 010-2021267 en 06-48143064.

Zie e.v.t. ook Linkedin ‘rik roelfzema jouw wereld op zijn kop’

In de geest van de foto’s van Philippe Halsman (1906-1979) – jumpology. Hij liet mensen altijd na een fotosessie springen en die foto’s zo beweerde hij, konden nooit geposeerd zijn en zouden een glimp van je echte zelf laten zien. Ik durf wel: nog eentje dan……
In onze gesprekken is het leuk om veel te durven en onmogelijk vreemde dingen tegen elkaar te zeggen. Zo komt je wereld op zijn kop en verandert er vast iets ten goede!