Over inspiratie, passie en motivatie.

Je persoonlijke missie of je bedrijfs mission statement: weg met de bewolking aan jouw horizon. We willen blauwe lucht!

Je leven gaat zoveel beter als je het met passie leeft. Heel wonderlijk dat elk mens zijn passie zelf maar moet vinden. Maar hoe doe je dat dan? Heerlijk om via heel eenvoudige oefeningen er achter te komen waar het nu bij jou echt omgaat. Waar zit de ‘aanknop’ bij jou, waar de ’turbomotor’ waardoor alles sneller en makkelijker gaat? Weet dat er hierover heel veel geschreven is door heldere geesten. De lessen uit al die boeken kan ik je in eenvoud en directheid leren. ie boeken kan ik je kort en

Zalig om je na een paar gesprekken bij mij de voordeur uit te zien lopen met de lach op het gezicht. Je weet waar je voor gaat.

Jouw bedrijf, heeft die echt richting, echt een visie? Wat is je ijzersterke mission statement waar iedereen in de toko voor gaat? Elke bedrijfstraining die ik heb gegeven om je mission statement glashelder en werkbaar te krijgen, zal ik nooit vergeten. Kom maar op met je bedrijf – ik help je graag!!

Hieronder staan wat voorbeeld blogs. Klik en lees: